Vi skifter navn!

Evolve Academy | MMA | Boxing | Kickboxing | Muay Thai | Yoga | Treningssenter
Slik så det ut når Thomas Formo og Emil Weber Meek startet MMA Trondheim i 2010.

Vi utvikler oss som klubb for hvert år som går og vi er ikke lenger bare en MMA klubb.

De siste årene har MMA Trondheim over tid gått igjennom en revolution. Fra å være et MMA gym med 30-60 medlemmer i en muggen kjeller, hvor vi trente spesifikt mot MMA. Til i dag hvor vi i tillegg til MMA har tilbud innenfor respektive sporter som BJJ, Muay Thai og Boxing. 

Mye har forandret seg siden 2010, og vi ser at vår kjære klubb ikke lenger er bare en ren MMA klubb, men heller et akademi for kampsport. Ekspertisen MMA Trondheim’s instruktører besitter strekker seg langt forbi èn kampsport. 

Evolve Academy > MMA Trondheim

Nå som vi er et akademi for kampsport, ønsker vi å bære et navn som reflekterer at vi gjør mer enn MMA. MMA Trondheim har alltid vært et sted hvor mennesker fra alle mulige bakgrunner og posisjoner i livet, har møttes under en fellesnevner; kampsport.

Over tid har medlemmer utviklet seg til å bli fantastiske utøvere innen sine respektive kampsporter.  Men kanskje enda viktigere, vennskap for livet er funnet, sterke bånd er knyttet, og den personlige utviklingen som er gjort igjennom MMA Trondheim er enorm for veldig mange. 

Enten vi utvikler oss i retning av den kampsporten vi bedriver, eller om vi utvikler oss som menneske, så har MMA Trondheim med sin trenerstab i tillegg til godhjertede medlemmer, alltid vært et fantastisk verktøy for folk. 

Evolve Academy blir et passende navn for hva vi tilbyr som klubb. Vi er et kampsport akademi. Vi utvikler oss som utøvere og som mennesker. 

Velkommen til en ny tid med den samme gode MMA Trondheim følelsen!

-Thomas Formo

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *