Vi åpner nytt treningssenter

Åpning av vårt nye treningssenter

Vi kan endelig begynne å lette på sløret. F.o.m i dag (4.Nov-19) vil Evolve Academy tilby treningssenter med nøkkelkort tilgang. Dette betyr at alle Evolve Academy medlemmer kan bruke våre 2 saler (Sal 2 og Sal 3) for styrke og kampsport på dag og kvelds -tid. 

Ikke 100% ferdig

Vi mangler enda ca.30-40% av bestillingen, men det vil sakte men sikkert komme inn dørene i November og Desember.

Ellers venter vi på at byggherren skal ordne do og dusj for jentegarderoben. Derfor vil det inntil videre være en «unisex» garderobe hvor man låser bak seg når garderoben er i bruk. 

Kampanje for nye medlemmer

I November vil treningssentret kun være mulig å benytte for dagens medlemmer. Det betyr at per dags dato, kan treningssentret kun brukes for de som har «Kampsport og Gym» -medlemskap. Men i November vil vi dele ut 10 medlemskap som får Gym medlemskap til kampanjepris. 

Ingen innmeldingsavgift
Ingen bindingstid
199,- pr mnd (Student eller ikke) 

Bruk koden: first10

Åpningstider

Åpningstidene er planlagt å være fra 06:00 til 00:00 i første omgang. Men huseier må skifte låsesystem på bygget for å kunne endre på byggets låse rutiner. Inntil videre vil bygget som vanlig være stengt i helger, med mindre noen har åpnet døren til bygget. Ellers på dagene er bygget åpent fra 08:00 til 21:00. 

 

Det første treningssentret for MMA & Kampsport

Evolve Academy Trondheim har bygget et treningssenter som er spisset for MMA og kampsport utøvere. Som første treningssenter i Trondheim, er vi et treningssenter som er spikket for MMA (Mixed Martial Arts).

Utstyr for treningssentret

Vår utstyr for styrke, funksjonell styrke og kondisjon er helt nytt. Vi har besitter merkevarer som Keiser, American Barbell, Eleiko, og fler. For å gi deg det beste treningssentret for MMA og Kampsport.

Keiser

Vi er først i Trondheim til å ha luftmostands kabler fra Keiser. Med Keiser Functional Trainer kan man gjøre eksplosive øvelser som er overførbare til kampsport. Man kan stille maskinen på ønsket motstand, og jobbe så eksplosivt man vil. Den er også veldig god for rehabilitering av skuldre og andre ledd, pga. sin evne til å ha konstant spenn i kabelen hele tiden. Sammen med Keiser Functional Trainer har vi et stort accessory kit.

American Barbell

Utstyret for vekt løfting og styrke kommer fra American Barbell. American Barbell er på vei å ta over på markedet mot gamle kvalitets merker som Eleiko. Vi har 4 plattformer, 3 half racks, 5 stenger, 1 trap bar, og ca. 500kg med vektskiver fra American Barbell. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *