Treningssenter for funksjonell styrke

Det første treningssentret for MMA & Kampsport

Evolve Academy Trondheim har bygget et treningssenter som er spisset for MMA og kampsport utøvere. Som første treningssenter i Trondheim, er vi et treningssenter som er spikket for MMA (Mixed Martial Arts).

  • Ingen kleskode
  • Gratis parkering
  • Nøkkelkort tilgang (06:00-00:00) Tilgang kan variere noe frem til byggets åpningstider kan endres.
Priser fra 199,- pr mnd

Utstyr for treningssentret

Vårt utstyr for styrke, funksjonell styrke og kondisjon er helt nytt. Vi besitter merkevarer som Keiser, American Barbell, Eleiko,  Freemotion og Spirit. For å gi deg det beste treningssentret for MMA og Kampsport.

Keiser

Vi er først i Trondheim på å ha luftmotstands kabler fra Keiser. Med Keiser Functional Trainer kan man gjøre eksplosive øvelser som er overførbare til kampsport. Man kan stille maskinen på ønsket motstand, og jobbe så eksplosivt man vil. Den er også veldig god for rehabilitering av skuldre og andre ledd, pga. sin evne til å ha konstant spenn i kabelen hele tiden. Sammen med Keiser Functional Trainer har vi et stort accessory kit. Se på video i høyre kolonne om Keiser Functional Trainer.

American Barbell

Utstyret for vekt løfting og styrke kommer fra American Barbell. American Barbell er på vei å ta over på markedet mot gamle kvalitets merker som Eleiko. Vi har bl.a 4 plattformer, 2 half racks, 1 knebøy rack, 5 stenger, 1 trap bar, og ca. 500kg med vektskiver fra American Barbell. 

Freemotion

Løping er ofte noe som sliter på knær og ledd. Vi har tredemøller fra Freemotion som har en fantastisk demp når man løper på mølla. 

Spirit

Spirit Air Bikes er sykler hvor du trener mer enn bare beina. Armene må jobbe så vell som beina. Noe som er godt overførbart til kampsport.