PT Gard Sagen

Gard Sagen

Gard Sagen
MMA | Styrke | Kosthold

ONLINE COACH

Kontaktinfo: 

gardsagenpt@gmail.com

Om

Gard har en mastergrad i Bevegelsesvitenskap ved NTNU, i tillegg til over 15års erfaring med kampsport. Han er en av Evolve Academy Trondeheim’s fremste MMA utøvere gjennom tidene og har vært coach på EA i over 8 år. Gard har også vært PT og treningsveileder hos SiT Idrett i 2 år og tok Sølv i VM for MMA Amatører i 2014. 

Mitt mål er å hjelpe deg oppnå ditt. Jeg skreddersyr veien dit tilpasset deg og dine behov, på en enkel og strukturert måte.

Med både en betydelig faglig og praktisk tyngde innenfor trening, har jeg alle verktøyene som gjør at du kommer i mål. Jeg har stor tro på å gjøre det så enkelt som mulig for deg å oppnå dine mål, derfor behøver du ikke å logge eller gjøre noen ting med treningsprogrammet. Gjør det som står på planen, så kommer resultatene.

Jeg gir oppfølging og har innsjekk med deg underveis i prosessen og snakker om teknikk, belastning og andre ting du tenker på, slik at du er ivaretatt. 

Tjenester

Styrke
1.199 NOK
Treningsperiodisering
Ukentlig oppfølging
Kosthold for MMA
Teknikk veiledning
Bestill
Eksplosivitet
1.699 NOK
Treningsperiodisering
Styrke, kondisjon og eksplosivitet for MMA
Skreddersydde øvelser for MMA
Ukentlig oppfølging
Bestill
Muskelvekst
1.199 NOK
Treningsperiodisering
Styrke, kondisjon og eksplosivitet for MMA
Skreddersydde øvelser for MMA
Ukentlig oppfølging
Bestill

Film

Tilbakemeldinger

EA-Profil

Etter en 8 ukers oppkjøring med hjelp fra coach Gard har jeg fått et styrke og utholdenhet som har utviklet meg forbi det jeg trodde var mine grenser. Aldri før har jeg følt en slik styrke og utholdenhet i en konkurranse. Selv med 4 barn, fulltidsjobb og 2 runder sykdom på disse 8 ukene har han hjulpet meg å utført min beste prestasjon til nå.

 Anbefaler alle som får muligheten til å ta i mot råd, støtte og hjelp fra denne mannen til å gripe sjansen.  Gard har brukt sin erfaring og kunnskap til å ta meg til nye høyder både fysisk og psykisk.

 Takk for all hjelp Gard og gleder meg til å fortsette samarbeidet med deg ved min side 

Annonym / Amatør MMA Figther
EA-Profil

Working with Gard has been extremely motivating. He will help you organize your training very well. He will work your schedule for your situation, And the better information you give , the better it will work for you. Gard will also make you believe in the process and for me that really worked!

Annonym / Amatør Fighter
EA-Profil

I to snaue år nå har Gard styrt treningen min ned til detalj og jeg må si at fremgangen er ikke til å kunne unngå å legge merke til. Periodiseringen han tilbyr er unik i treningssammenheng. Målet har vært å ha en viss arbeidskapasitet, med fokus på å øke vekt på stanga, hypertrofi, maksimaltrening og få skviset ut de få prosentene man ikke får noe annet sted enn på matta. «Holde ulven i livet uten å drepe den».


Hadde jeg kunne brukt kunnskapen til Gard under tiden jeg hadde hos evolve, ville jeg spart meg for mye unødvendig prøve og feiling. Jeg ville prestert bedre, for jeg hadde vært mer uthvilt, hatt mer igjen til øktene som betydde noe, vært sterkere, utholden og fokusert. Siden jeg ikke hadde vært i kjelleren så ofte. Kjelleren er god, men trenger ikke være der unødvendige, hear me?

Arbeidskapasiteten har du. Så hvorfor ikke gjøre ting smartere med de utrolig gode verktøyene du har fra før?

Annonym