PT Priser

PT Kampsport | 50.min

499,- pr time

749,- pr time

999,- pr time

1.249,- pr time

PT Trening | 50.min

499,- pr time

749,- pr time

999,- pr time

1.249,- pr time

Se oversikt hos hver enkelt PT. 

PT Ernæring

Se oversikt hos hver enkelt PT.

Kampsport

Frantz Håkonsen
Muay Thai

Prisklasse: Basic

Frantz har i tillegg til å ha trent flere andre kampsporter, trent Muay Thai i 5+ år. I denne perioden har han vært instruktør på flere kampsport senter. Frantz er Evolve Academys fremste coach når det kommer til Muay Thai.

Mer info Booking
Magnus Herregården

Magnus Herregården
Grappling

Prisklasse: Pro

Magnus er hovedinstruktør på Evolve Academy Trondheims grappling tilbud. Lilla belte i BJJ siden 2018. 10 års erfaring med Grappling/BJJ og MMA. Over 8 år som trener.

Booking

Thomas Formo
MMA STRIKING | Muskelvekst | NED I VEKT

Prisklasse: Elite

Martin har lang fartstid innenfor de ulike kampsportene som samles i MMA. Martin er en "all around" coach, men hans ekspertise ligger i boxing, k1 kickboxing og Striking for MMA. 

Mer info Booking

Trening

Gard Sagen

Gard SAGEN
Styrke | Eksplosivitet | Kondisjon

Prisklasse: Se "Tjenester"

Online Instruktør

Gard har en mastergrad i Bevegelsesvitenskap ved NTNU, i tillegg til over 15års erfaring med kampsport. Han er en av Evolve Academy Trondeheim's fremste MMA utøvere gjennom tidene og har vært coach på EA i over 8 år. Gard har også vært PT og treningsveileder hos SiT Idrett i 2 år og tok Sølv i VM for MMA Amatører i 2014. 

Tjenester
Borgar Aa

Borgar Aa
Styrke | Muskelvekst

Prisklasse: Basic

Borgar er utdannet og sertifisert PT gjennom AFPT. Borgar har flere års erfaring med styrketrening og har under denne tiden vært coach for flere som vil nå sine mål innenfor styrke eller muskelvekst. 

Booking

Thomas Formo
Muskelvekst

Prisklasse: Se "Tjenester"

En av Norges mest vellkjente navn innenfor MMA. Av Nettavisen rangert som den 16. beste MMA utøveren i Norge gjennom tidene. Thomas har godt over 15 års erfaring innenfor MMA både som utøver og som coach.

Tjenester

Ernæring

Jonas Samane

Jonas Samane
Ernæring

Tilgjengelighet

Prisklasse: Se "Mer Info"

Jonas har over 10 års erfaring som ernæringsrådgiver, og har godt over hundre gode refferanser som har fått resultater som har forandret livene dems.

Mer info