K1 Kickboxing & Muay Thai

Striking timer (stående kamp) på Evolve Academy Trondheim består av Boxing, K1 Kickboxing og Muay Thai. Alle timer foregår uten sparring (slag til hode eller kropp). Medlemmene bruker puter/mitts/pads eller slår i hverandres boksehansker for å lære teknikk. Det finnes egne timer for dem som ønsker å sparre (simuleringskamp).

Hva er K1 Kickboxing & Muay Thai?

K1 Kickboxing: Forskjellen på K1 Kickboxing og vanlig Kickboxing er flere. Blant annet kan man i klassisk Kickboxing ikke sparke motstanders bein. Dette er lov i K1 Kickboxing. Knær kan også være lov K1 Kickboxing.

Muay Thai: Innenfor kampsporten Muay Thai, også kaldt Thaiboksing på Norsk, kan alle lem brukes som våpen. Slag, spark, knær, og albuer. I tillegg brukes sweeps (fellinger) og clinch (stående bryting).

Vår kompetanse

Med bakgrunn fra flere forskjellige kampsporter og generelt en klubb med mye erfaring rundt MMA, har våre coacher innen K1 Kickboxing og Muay Thai mange spennende innfallsvinkler når det kommer til K1 Kickboxing og Muay Thai.

K1 Kickboxing og Muay Thai tilbudet

K1 Kickboxing & Muay Thai – Fundamentals er gruppetimer som er tiltenkt de som ønsker den mest grunnleggende innføringen innenfor Kickboxing eller Muay Thai. Denne gruppetimen er åpen for alle. 

K1 Kickboxing & Muay Thai – All Levels er gruppetimer som er tiltenkt de som kan litt av det som er grunnleggende. Her møtes som regel utøvere med mindre erfaring, utøvere med mer erfaring. Flere nivåer samlet på ett sted, gjør at mye kunnskap kan hentes. Denne gruppetimen er åpen for de som aktivt har deltatt på Fundamentals (Kickboxing eller Muay Thai) i minst 4 uker. 

Oversikt over abonnement

Abonnement & Priser Timeplan
  • Yoga
  • Gruppetimer
  • Nøkkelkort for Performance Treningssenter (Sal 3)
  • Nøkkelkort for Kampsport Sal (Sal 2) 
  • IR Badstue
  • Gratis parkering
Abonnement & Priser Timeplan
  • Tilgang til hovedsal (Sal 1) sammen med Coach
Priser & Coach'er

K1 Kickboxing & Muay Thai Crew

Martin Kiss
Striking

Frantz Håkonsen
Striking

Harald Polden
Striking

Thomas Formo
MMA / Striking / Grappling

Alle våre kampsport tilbud

Andre tilbud