FIGHTER KROPPEN 2023 - 10 UKER

Har du noen gang drømt om å komme i din livs beste form, uten å tråkke på en kjedelig tredemølle og måtte telle kalorier hver dag? Nå har du sjansen! Med «Fit 4 Fight» kampanjen kan du, den vanlige mann i gata, få en ned i vekt plan og 10 uker med personlig trening i MMA, Boksing eller Muay Thai til en fantastisk pris.

Thomas Formo (38) har over 15 års erfaring innen MMA og andre kampsporter. Han har til og med trent fightere helt opp til UFC status. Thomas vil tilpasse treningen til ditt nivå og hjelpe deg med å oppnå dine mål. Våre PT-timer i kampsport er ikke bare effektive for MMA og kampsport. Men du vil i tillegg øke kroppens kondisjon, smidighet, balanse og eksplosivitet. Du vil også tone kroppen og bli mer definert med treningen. Noe du kan få enda mer fart på med vektnedgangs planen hvor du slipper å telle kalorier eller passe på hva du spiser. Som et resultat vil du få en økt selvtillit og føle deg bedre og tryggere i hverdagen.  

KAMPANJE BONUS

BOKSEHANSKER I 100% EKTE BUFFALO LÆR
Som en ekstra bonus vil du i kampanje perioden få boksehansker av høy kvalitet til kun 10kr.
(Ordinær Pris: 799,-)

BOKSEBANDASJER FOR HARDTSLÅENDE FOLK
Du vil også få boksebandasjer til 10kr. Hvis du ikke kan å bruke boksebandasjer, fortvil ikke. Treneren din vil gjøre deg klar og wrappe hendene dine hver trening.
(Ordinær pris: 99,-)

ROCKY CUT SCENE VIDEO MONTAGE
I tillegg vil du få høydepunkter (video) fra treningen til kun 10kr. Høydepunkter som gjør at dine venner vil kjenne litt på sjalusien.
(Ordinær Pris: 1199,-)

SMELT FETT UTEN Å GJØRE NOE RETT
Du vil få en ned i vekt plan til 10kr. En plan som er rettet mot de som vil ned i vekt, men vil spise hva de vil uten å telle kalorier.
(Ordinær Pris: 499,-) 

30% RABATT
Ikke nok med det, du vil i tillegg får du 30% rabatt ved å bruke rabatt koden «fit4fight».
(Ordinær PT Times Pris: 1249,-)

Alt dette gjør at du kan spare over 6.000kr. Men vær obs på at kampanjen tar slutt 1.Mai, og det er ikke mange plasser igjen! 

Kampanjekode: fit4fight
KUN 2 PLASSER IGJEN!

 
 

..igjen av kampanjen 

IDIOTSIKKER GARRANTI

Det er heller tvilsomt, men hvis du av en eller annen grunn ikke skulle være fornøyd etter 3x PT timer, tar du en kort og enkel prat med trener og forteller at dette ikke stod til forventningene.

Vi vil refundere alle PT timene og du vil i tillegg få beholde både boksehansker og ned i vekt plan. Så sikre er vi på at du kommer til å bli fornøyd!

  • Du sparer over: 6.000,-
  • Idiotsikker Garanti!