Nye COVID19 Regler

Dette gjelder fra 25.Mars

Fra 25. mars gjelder disse reglene for treningssentre. Sitatet er tatt ut fra hjemmesiden til Trondheim Kommune.

Det blir forbudt med innendørs organiserte idretts- og fritidsaktiviteter for voksne, med unntak for profesjonelle toppidrettsutøvere.

Treningssentre kan holde åpent for de som er bosatt i kommunen. Treningssentrene kan også holde åpent for de som er bosatt i andre kommuner, dersom de skal benytte følgende tilbud:

*rehabilitering og opptrening som tilbys individuelt eller i mindre grupper med arrangør.
*individuell trening og behandling som det kan bestilles time til.

Vi er ikke helt i mål enda

Vi fikk dessverre ikke noe hjelp fra vår leverandør rundt dette med booking nå før helga. Men Magnus har målbevisst bretta opp ermene og satt opp timer og booking for egentrening på Mandag og Tirsdag i første omgang.

Slik gjør du det

Dette betyr enkelt og greit: Skal du trene, uansett om det er egentrening, skal du ha «avtale med treningssentret». Og når du booker en time, så vil dette telle som en avtale med treningssentret. Bor du utenfor Trondheim kommune, skal du ha en legeerklæring for treningen, og deretter booke time.
 
Det vil komme flere muligheter for booking for resten av uka, og for ukene fremover innen noen dager. Det vil også komme bookinger for utetimer på kvelden i dag. Timeplanen blir litt rotete slik som det må være nå, men slik er det.
 

Toppidrett

Det er veldig få som fyller kriteriene som toppidrettsutøver, men det finnes noen få. Disse har kontrakter med «Trondheim MMA Klubb» ang trening, og er unntatt fra forskriftene. 

Er noe uklart?

Sjekk gjerne våre COVID19 regler på denne siden hvis du enda ikke er helt oppdatert.

Skulle det være noen spørsmål eller om noe er uklart, send oss gjerne en epost: support@evolveacademy.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *