Nybegynner

INTROKURS

Vi har satt opp en side spesielt for deg som ikke har vært hos oss før. Her finner du det meste av informasjon du måtte trenge før du kommer eller før du melder deg inn. 

INFO OM NESTE INTROKURS

De vanligste spørsmålene

Når er neste introkurs og hvordan blir jeg medlem?

Introkurs

Vi har som regel introduksjonskurs innenfor alle våre kampsporter to ganger i året (Februar og September). Det er også mulig å bli kampsportmedlem utenfor disse introkursene, men det anbefales å starte samtidig med nytt introkurs, slik at man får et godt teknisk fundament og god informasjonsflyt helt fra starten av.

Hvis man derimot ønsker å starte kampsporttreningen utenfor disse introkursene (med en gang), er også dette mulig. Men man må være klar over at instruktør(er) ofte kan ta høyde for at klassen (inkludert deg) kan grunnleggende teknikker, og at klassen har grunnleggende forståelse for den respektive kampsport. Her står man selv ansvarlig for å prøve å ta igjen det tapte. Men ingen blir sinte for at noen ikke kan det samme som gruppen som var på introkurs fra starten. Instruktør vil alltid gjøre så godt han eller hun kan for å være behjelpelig.

MMA | BJJ | Boxing | Kickboxing | Muay Thai
Finnes det krav for å begynne på Kampsport?

Evolve Academy Trondheim har ingen krav til nye medlemmer, annet at man må være 16år eller eldre. 

Man trenger ingen forkunnskaper innen kampsport, og man trenger ikke å være trent på noen som helst vis. Er du usikker på hvordan vi fordeler forskjellige nivåer på medlemmer kan du lese på overskriften: «Hvilke parti er jeg på». 

Hvilke parti er jeg på?

Hvilke parti/nivå er jeg på, og hvilke treninger kan jeg delta på?

Vi har 4 forskjellige nivåer på treningene. Dette gjelder uansett kampsport. Desto høyere nivå du har innenfor en kampsport, desto flere treninger har du tilgang til. 

 1. Fundamentals (Alle)
 2. All Levels (1mnd)
 3. Advanced (6mnd)
 4. Competition Team (Minimum 1år + Invite Only)

FUNDAMENTALS
Når du er nybegynner innenfor en kampsport tilhører du Fundamentals gruppen i minst 4 uker. Hvis du har deltatt aktivt på fundamentals-treninger i 4 uker, kan du etter disse ukene begynne å snuse på det som heter All Levels. Utøvere med lang erfaring har også tilgang til Fundamentals-treningene når de måtte ønske dette.

ALL LEVELS
All Levels er et nivå som er ment å passe for de som er nye (men kan grunnleggende), i tillegg til de som har mer erfaring. Her deler vi mattene med mennesker som har god erfaring, så vell som med de som har mindre erfaring. 

ADVANCED
Advanced er et nivå som er ment for de som har trent aktivt i ca. 6 måneder (ett semester) i den respektive kampsport. Her kommer coach til å ta høyde for at du kan mye av det som er grunnleggende. 

COMPETITION TEAM
Competition Team er det høyeste nivået av våre konkurransedyktige utøvere i de respektive kampsporter. For å delta på disse treningene må du har minimum 1 års erfaring, og du må igjennom en utvelgelsesprosess (tryout) for å få adgang til disse treningene. Utvelgelsesprosessen gjøres en gang i året, vanligvis i Januar/Februar. 

Hvilke kampsporter tilbyr Evolve Academy Trondheim?

Alle våre kampsport tilbud

Trenger jeg utstyr?

Utstyr for kampsport

Ut fra hvilke kampsport du vil legge fokus på, har vi som regel det du måtte trenge i vår egen utstyrsbutikk på Evolve Academy Trondheim. Vi selger også utstyrspakker til rabattert pris, som dekker alle kampsporter foruten BJJ GI. Vi selger kampsportutstyr fra www.evolvecombat.no

EvolveCombat.no har lager for kampsportutstyr i våre lokaler, så hvis det er noe vi mangler i butikken, kan man alltids kjøpe fra nettbutikken EvolveCombat.no, å få utstyret levert uten frakttillegg. 

Koster det mer å delta på flere kampsporter?

Koster det mer å delta på flere typer kampsport timer? 

I tilbudet «Kampsport & Gym» har man tilgang til absolutt alle kampsporter vi tilbyr på Evolve Academy Trondheim. Du har også tilgang til alle gruppetimer som er utenfor kampsport tilbudet, og du har til treningssentret hele dagen fra 06:00 til 23:00. 

Sparring

Når kan man delta på sparringstimer? 

Man vil i forskjellig tempo ofte finne lysten til å sparre (leke slåss) i forskjellige kampsporter. Noen ønsker ikke å delta på dette, mens andre kan nesten ikke vente. 

Vi har egne timer for sparring på Evolve Academy Trondheim. Ut fra hvilke sport du ønsker å sparre i, stilles det noen krav til hvor lenge du har studert og trent den respektive kampsport. 

BJJ Sparring: Minimum 1.mnd
Striking Sparring: Minimum 4.mnd (Boxing – Kickboxing – Muay Thai)
MMA Sparring: Minimum 6.mnd

Oversikt over abonnement

Abonnement & Priser Timeplan Introkurs | Reserver plass
 • Yoga
 • Gruppetimer
 • Nøkkelkort for Performance Treningssenter (Sal 3)
 • Nøkkelkort for Kampsport Sal (Sal 2) 
 • IR Badstue
 • Gratis parkering
Abonnement & Priser Timeplan
 • Tilgang til hovedsal (Sal 1) sammen med Coach
Priser & Coach'er