Nybegynner

MMA INTROKURS - 2x I ÅRET

Vi har laget en side spesielt for deg som ikke har vært hos oss før. Her finner du det meste av informasjonen du måtte trenge før du kommer eller før du melder deg inn.

Vi har nybegynnerkurs for MMA to ganger i året – vanligvis tidlig i Februar og September. På disse kursene kan du lære om forskjellige kampsporter, møte instruktører og andre nye medlemmer. Etter kurset kan du melde deg inn og bli med på vanlige kampsporttimer for nybegynnere (Fundamentals – Gruppetimer)

Noen måneder før disse introkursene, kan du også melde deg inn på forhånd. Dette sikrer plassen din og gir deg en bedre avtale enn normalt. Hvis du ser en rød knapp under denne teksten, kan du trykke på den for å melde deg på som medlem og få alle fordelene. Abonnementet ditt vil ikke aktiveres før første dag på introkurset. 

Med forhåndspåmelding får du..

  • Innmeldingsgebyr: 499,- / 0,-
  • Pris pr mnd: 649,- / 549,- 
  • Klubb T-skjorte: 199,- / 0,-

   Du sparer opp til 1.898,-

Neste MMA Introkurs

Sted: Båtsmannsgata 4
Dato: 2.September
Kl: 18:00 – 20:00

 
 
Forhåndspåmelding 2.September 2024

OBS! Ved å forhåndspåmelde deg som medlem vil du signere på et abonnement som har 12 måneder binding. Husk også at abonnementet vil ikke tre i kraft før før første dag på intro kurset i MMA. 

Bli medlem nå?

Du kan selvfølgelig bli medlem selv om du ikke har deltatt på et introkurs. Forskjellen er at du får mesteparten av informasjonen på e-post i stedet for når du møter opp på introkurset.

Noen glemmer å melde seg på informasjons eposten når de blir medlem. Det er viktig for oss at du vet litt om hvordan ting fungerer hos oss før du kommer. Derfor har vi laget en knapp lenger ned, hvor du kan melde deg på informasjons eposten, og få informasjonen som trengs før du kommer på trening. 

Du kan også trykke på knappen lengst ned for å kjøpe MMA- og annet kampsport-utstyr på EvolveCombat.no

Ta meg til innmeldingen Send meg informsjons epost Kjøp MMA Utstyr

Prøv gratis

Hvis du ønsker å prøve kampsport tilbudet vårt helt gratis, kan du også gjøre dette i 1 uke. Det du må gjøre er å trykke på knappen lenger ned hvor det står «Prøv Gratis». Men pass på at du ikke mister muligheten til å forhåndspåmelde deg. Da mister du muligheten til å trene billigere, få gratis innemelding, og få en gratis klubb t-skjorte. 

Prøv Kampsport gratis

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Utstyr for kampsport

Ut fra hvilke kampsport du vil legge fokus på, har vi som regel det du måtte trenge i vår utstyrs butikk på Evolve Academy Trondheim. Hvis det er lite betjening i kassen, kan du også kjøpe utstyret på www.evolvecombat.no. Utstyret ditt vil som regel bli levert helt gratis på Evolve Academy Trondheim dagen etter bestillingen er gjort. 

Hvilke parti/nivå er jeg på, og hvilke treninger kan jeg delta på?

Vi har 4 forskjellige nivåer på treningene. Dette gjelder uansett kampsport. Desto høyere nivå du har innenfor en kampsport, desto flere treninger har du tilgang til. 

  1. Fundamentals (Alle)
  2. All Levels (1mnd)
  3. Advanced (6mnd)
  4. Competition Team (Minimum 1år + Invite Only)

FUNDAMENTALS
Når du er nybegynner innenfor en kampsport tilhører du Fundamentals gruppen i minst 4 uker. Hvis du har deltatt aktivt på fundamentals-treninger i 4 uker, kan du etter disse ukene begynne å snuse på det som heter All Levels. Utøvere med lang erfaring har også tilgang til Fundamentals-treningene når de måtte ønske dette.

ALL LEVELS
All Levels er et nivå som er ment å passe for de som er nye (men kan grunnleggende), i tillegg til de som har mer erfaring. Her deler vi mattene med mennesker som har god erfaring, så vell som med de som har mindre erfaring. 

ADVANCED
Advanced er et nivå som er ment for de som har trent aktivt i ca. 6 måneder (ett semester) i den respektive kampsport. Her kommer coach til å ta høyde for at du kan mye av det som er grunnleggende. 

COMPETITION TEAM
Competition Team er det høyeste nivået av våre konkurransedyktige utøvere i de respektive kampsporter. For å delta på disse treningene må du har minimum 1 års erfaring, og du må igjennom en utvelgelsesprosess (tryout) for å få adgang til disse treningene. Utvelgelsesprosessen gjøres en gang i året, vanligvis i Januar/Februar. 

Evolve Academy Trondheim har ingen krav til nye medlemmer, annet enn at man må være 16år eller eldre. 

Man trenger ingen forkunnskaper innen kampsport, og man trenger ikke å være trent på noen som helst vis. Er du usikker på hvordan vi fordeler forskjellige nivåer på medlemmer kan du lese på overskriften: «Hvilke parti er jeg på». 

Alle våre kampsport tilbud

Introkurs

Vi har som regel introduksjonskurs innenfor alle våre kampsporter to ganger i året (Februar og September). Det er også mulig å bli kampsportmedlem utenfor disse introkursene, men det anbefales å starte samtidig med nytt introkurs, slik at man får et godt teknisk fundament og god informasjonsflyt helt fra starten av.

Hvis man derimot ønsker å starte kampsporttreningen utenfor disse introkursene (med en gang), er også dette mulig. Men man må være klar over at instruktør(er) ofte kan ta høyde for at klassen (inkludert deg) kan grunnleggende teknikker, og at klassen har grunnleggende forståelse for den respektive kampsport. Her står man selv ansvarlig for å prøve å ta igjen det tapte. Men ingen blir sinte for at noen ikke kan det samme som gruppen som var på introkurs fra starten. Instruktør vil alltid gjøre så godt han eller hun kan for å være behjelpelig.

MMA | BJJ | Boxing | Kickboxing | Muay Thai

Evolve Academy i Trondheim tilbyr personlig trener (PT) innenfor alle våre kampsport tilbud. For å se mer om ditte tilbudene klikk på knappen under. 

Personlig Trener

Koster det mer å delta på flere typer kampsport timer? 

I tilbudet «Kampsport & Gym» har man tilgang til absolutt alle kampsporter vi tilbyr på Evolve Academy Trondheim. Du har også tilgang til alle gruppetimer som er utenfor kampsport tilbudet, og du har til treningssentret hele dagen fra 06:00 til 23:00. 

Når kan man delta på sparringstimer? 

Man vil i forskjellig tempo ofte finne lysten til å sparre (leke slåss) i forskjellige kampsporter. Noen ønsker ikke å delta på dette, mens andre kan nesten ikke vente. 

Vi har egne timer for sparring på Evolve Academy Trondheim. Ut fra hvilke sport du ønsker å sparre i, stilles det noen krav til hvor lenge du har studert og trent den respektive kampsport. 

BJJ Sparring: Minimum 1.mnd
Striking Sparring: Minimum 4.mnd (Boxing – Kickboxing – Muay Thai)
MMA Sparring: Minimum 6.mnd

Passer kampsport for damer? 

Evolve Academy i Trondheim tilbyr kampsport og gym -trening som passer for deg, uansett kjønn. Vi er en klubb som jobber ekstra hardt for å få det kvinnelige miljøet i klubben til å vokse, og så langt har vi lykkes.

Vi oppfordrer damer til å prøve kampsport, spesielt med tanke på selvforsvar. Derfor tilbyr vi ikke bare vanlig trening, men også en spesialtilpasset treningsøkt kun for damer. Denne timen er gratis for alle damer som ønsker å prøve. Fokuset vil være på selvforsvar på bakken.

Du finner denne timen på timeplanen vår under navnet: «Girls Only». 

Flere ofte stilte spørmål kan du finne her

Video