Nybegynner

Vi har laget en side spesielt for deg som ikke har vært hos oss før. Her finner du det meste av informasjonen du måtte trenge før du kommer eller før du melder deg inn.

INTROKURS TO GANGER I ÅRET

Vi har nybegynnerkurs (intro kurs) to ganger i året, som regel i Februar og i September. På disse kursene vil du få en introduksjon til de forskjellige kampsportene vi tilbyr, møte våre erfarne instruktører og andre nye medlemmer. Etter intro kurset vil du ha muligheten til å melde deg inn og deretter delta på vanlige kampsport timer for nybegynnere. 

Noen måneder før disse intro kursene, er det mulig å forhåndspåmelde seg. Ved å gjøre dette, vil du sikre din plass, og få et bedre tilbud enn det ordinære tilbudet. Hvis du ser en rød knapp under denne teksten, kan du klikke på den for å forhåndspåmelde deg som medlem å motta alle fordelene. 

Neste INTRO KURS: SEPTEMBER 23

Kan jeg bli medlem nå?

Du kan bli medlem selv om du ikker har vært på et Introkurs. Eneste forskjellen er at du får det meste av informasjon på epost i stede for ved oppmøte på Introkurset. 

For å melde deg inn som nybegynner kan du trykke på knappen under. 

Ta meg til innmeldingen

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Utstyr for kampsport

Ut fra hvilke kampsport du vil legge fokus på, har vi som regel det du måtte trenge i vår utstyrs butikk på Evolve Academy Trondheim. Hvis det er lite betjening i kassen, kan du også kjøpe utstyret på www.evolvecombat.no. Utstyret ditt vil bli levert helt gratis på Evolve Academy Trondheim dagen etter bestillingen er gjort. 

Hvilke parti/nivå er jeg på, og hvilke treninger kan jeg delta på?

Vi har 4 forskjellige nivåer på treningene. Dette gjelder uansett kampsport. Desto høyere nivå du har innenfor en kampsport, desto flere treninger har du tilgang til. 

 1. Fundamentals (Alle)
 2. All Levels (1mnd)
 3. Advanced (6mnd)
 4. Competition Team (Minimum 1år + Invite Only)

FUNDAMENTALS
Når du er nybegynner innenfor en kampsport tilhører du Fundamentals gruppen i minst 4 uker. Hvis du har deltatt aktivt på fundamentals-treninger i 4 uker, kan du etter disse ukene begynne å snuse på det som heter All Levels. Utøvere med lang erfaring har også tilgang til Fundamentals-treningene når de måtte ønske dette.

ALL LEVELS
All Levels er et nivå som er ment å passe for de som er nye (men kan grunnleggende), i tillegg til de som har mer erfaring. Her deler vi mattene med mennesker som har god erfaring, så vell som med de som har mindre erfaring. 

ADVANCED
Advanced er et nivå som er ment for de som har trent aktivt i ca. 6 måneder (ett semester) i den respektive kampsport. Her kommer coach til å ta høyde for at du kan mye av det som er grunnleggende. 

COMPETITION TEAM
Competition Team er det høyeste nivået av våre konkurransedyktige utøvere i de respektive kampsporter. For å delta på disse treningene må du har minimum 1 års erfaring, og du må igjennom en utvelgelsesprosess (tryout) for å få adgang til disse treningene. Utvelgelsesprosessen gjøres en gang i året, vanligvis i Januar/Februar. 

Evolve Academy Trondheim har ingen krav til nye medlemmer, annet enn at man må være 16år eller eldre. 

Man trenger ingen forkunnskaper innen kampsport, og man trenger ikke å være trent på noen som helst vis. Er du usikker på hvordan vi fordeler forskjellige nivåer på medlemmer kan du lese på overskriften: «Hvilke parti er jeg på». 

Alle våre kampsport tilbud

Introkurs

Vi har som regel introduksjonskurs innenfor alle våre kampsporter to ganger i året (Februar og September). Det er også mulig å bli kampsportmedlem utenfor disse introkursene, men det anbefales å starte samtidig med nytt introkurs, slik at man får et godt teknisk fundament og god informasjonsflyt helt fra starten av.

Hvis man derimot ønsker å starte kampsporttreningen utenfor disse introkursene (med en gang), er også dette mulig. Men man må være klar over at instruktør(er) ofte kan ta høyde for at klassen (inkludert deg) kan grunnleggende teknikker, og at klassen har grunnleggende forståelse for den respektive kampsport. Her står man selv ansvarlig for å prøve å ta igjen det tapte. Men ingen blir sinte for at noen ikke kan det samme som gruppen som var på introkurs fra starten. Instruktør vil alltid gjøre så godt han eller hun kan for å være behjelpelig.

MMA | BJJ | Boxing | Kickboxing | Muay Thai

Koster det mer å delta på flere typer kampsport timer? 

I tilbudet «Kampsport & Gym» har man tilgang til absolutt alle kampsporter vi tilbyr på Evolve Academy Trondheim. Du har også tilgang til alle gruppetimer som er utenfor kampsport tilbudet, og du har til treningssentret hele dagen fra 06:00 til 23:00. 

Når kan man delta på sparringstimer? 

Man vil i forskjellig tempo ofte finne lysten til å sparre (leke slåss) i forskjellige kampsporter. Noen ønsker ikke å delta på dette, mens andre kan nesten ikke vente. 

Vi har egne timer for sparring på Evolve Academy Trondheim. Ut fra hvilke sport du ønsker å sparre i, stilles det noen krav til hvor lenge du har studert og trent den respektive kampsport. 

BJJ Sparring: Minimum 1.mnd
Striking Sparring: Minimum 4.mnd (Boxing – Kickboxing – Muay Thai)
MMA Sparring: Minimum 6.mnd

Flere ofte stilte spørmål kan du finne her

Oversikt over abonnement

Abonnement & Priser Timeplan
 • Yoga
 • Gruppetimer
 • Nøkkelkort for Performance Treningssenter (Sal 3)
 • Nøkkelkort for Kampsport Sal (Sal 2) 
 • IR Badstue
 • Gratis parkering
Abonnement & Priser Timeplan
 • Tilgang til hovedsal (Sal 1) sammen med Coach
Priser & Coach'er