Nybegynner

Dette trenger du å vite hvis du er ny hos oss

Vi har forståelse for at man kan ha mange spørsmål før man velger å prøve noe nytt. Derfor har vi satt opp en side spesielt for deg som ikke har vært hos oss før. Her finner du det meste av informasjon du måtte trenge før du kommer eller før du melder deg inn. 

Jeg vil sikre meg plass på neste introkurs
Hvordan er tilbudet i forhold til COVID19?
Fordi vi er under corona restriksjoner, vil våre normale prosesser for å bli medlem være noe annerledes. Vi må ha 100% kontroll på hvem som kommer i tillegg til når disse ankommer. Derfor må vi kreve følgende:
 
1) Booking kreves for oppmøte på timer
Alle som skal trene på Evolve Academy Trondheim må først bli medlem, slik at de kan booke timer før ankomst. Ved ankomst må bookingen bekreftes ved å ta ut en ticket-lapp på en booking maskin. Denne lappen gir videre til trener.
Hvis du ikke er medlem kan du eventuelt avtale et møte for å komme å se på lokalene. Du må i dette tilfelle skrive ned navn, dato og telefonnummer som besøkende på et ark. Dog er vår bemanning, pga den økonomiske situasjonen, veldig lav. Det kan være litt vanskelig å få en omvisning. Det er også slik at mange av timene på dagens tilbud holdes ute i stede for inne, slik at vi kan forholde oss til 1 meters avstand i stede for 2 meter.
 
2) Innmelding – Hvor & Hvordan?
På innmeldingen på nettsidene våre, står det at vi ikke tar inn nye medlemmer løpende med mindre de har erfaring fra før. Dette er av flere grunner, men bl.a at vårt medlemsantall (400+) overgår kapasiteten vi har til å holde nok covid-vennlige treninger for medlemmene. Selv om vi har det største tilbudet innen kampsport for voksne i Trondheim, med godt over 30 gruppetimer fordelt på 5 kampsporter og andre gruppetimer i uka, er det vanskelig for medlemmer å få plass på timene dersom de ikke er våken ift. å planlegge booking av timer. Har du erfaring, kan du melde deg inn, men vær klar over disse faktorene. Hvis du er nybegynner kan du klikke på denne linken: https://www.evolveacademy.no/nybegynner/
 
3) Medlemskort
Når en med erfaring likevel har bestemt seg for å bli medlem, og har fullført innmeldingsprosessen på nett, kan man komme på Evolve Academy Trondheim for å hente sitt medlemskort. Kampsportsentret er delvis bemannet i den tiden vi har guppetimer (vanligvis mellom 17 og 19). Det anbefales derfor å komme i denne tiden. Se vår timeplan her, slik at du vet når det er bemanning for å dele ut medlemskort:
 
4) COVID19 regler
Det ønskes at alle medlemmer ser igjennom våre corona restriksjoner før ankomst. Oppdaterte COVID19 regler finner du her: https://www.evolveacademy.no/covid19-info/
 
5) Alternativ 1
Hvis du står i den posisjon at du ønsker å trene her, men ikke føler du trenger å delta på gruppetimer. Da har vi et tilbud til alle som vil trene på vårt treningssenter. Her vil man ha tilgang til både treningssentret og en av kampsportsalene hver eneste dag fra kl.06:00 til 23:00. Sjekk ut bilder, priser og info om treningssentret vårt her:
 
6) Alternativ 2
Man kan også trene kampsport sammen med en personlig coach som bestilles via våre nettsider. Vi har trenere innenfor alle de viktigste kampsportene for MMA. Boksing, Kickboxing, Muay Thai, MMA, og BJJ. Sjekk tilbudet vi har på personlig trenere (PT) her: https://www.evolveacademy.no/treningstilbud/personlig-coach/
Jeg vil sikre meg plass på neste introkurs Jeg vil bli medlem nå
Når er neste introkurs og hvordan blir jeg medlem?

Introkurs

Vi har som regel introduksjonskurs innenfor alle våre kampsporter to ganger i året (Februar og September). Det er også mulig å bli kampsportmedlem utenfor disse introkursene, men det anbefales å starte samtidig med nytt introkurs, slik at man får et godt teknisk fundament og god informasjonsflyt helt fra starten av.

For å stå først i kø, få de beste prisene, og være sikret plass på neste semester, kan du klikke på den røde knappen lengre ned. 

Hvis man derimot ønsker å starte kampsporttreningen utenfor disse introkursene (med en gang), er også dette mulig. Men man må være klar over at instruktør(er) ofte kan ta høyde for at klassen (inkludert deg) kan grunnleggende teknikker, og at klassen har grunnleggende forståelse for den respektive kampsport. Her står man selv ansvarlig for å prøve å ta igjen det tapte. Men ingen blir sint for at du ikke kan det samme som gruppen som var på introkurs fra starten. Instruktør vil alltid gjøre så godt han eller hun kan for å være behjelpelig.

Det er også viktig at man leser informasjon om coronavirus-restriksjoner som Evolve Academy Trondheim er underlagt, før man melder seg inn. Les på overskriften «Hvordan er tilbudet i forhold til COVID19?».

MMA | BJJ | Boxing | Kickboxing | Muay Thai

 

Jeg vil sikre meg plass på neste introkurs JEG VIL BLI MEDLEM NÅ (Les COVID19)
Finnes det krav for å begynne på Kampsport?

Evolve Academy Trondheim har ingen krav til nye medlemmer, annet at man må være 16år eller eldre. 

Man trenger ingen forkunnskaper innen kampsport, og man trenger ikke å være trent på noen som helst måte fra før av. Er du usikker på hvordan vi fordeler forskjellige nivåer på utøvere kan du lese på overskriften: «Hvilke parti er jeg på». 

Jeg vil sikre meg plass på neste introkurs
Hvilke parti er jeg på?

Hvilke parti/nivå er jeg på, og hvilke treninger kan jeg delta på?

Vi har 4 forskjellige nivåer på treningene. Dette gjelder uansett kampsport. Desto høyere nivå du har innenfor en kampsport, desto flere treninger har du tilgang til. 

 1. Fundamentals (Alle)
 2. All Levels (1mnd)
 3. Advanced (6mnd)
 4. Competition Team (1år + Invite Only)

FUNDAMENTALS
Når du er nybegynner innenfor en kampsport tilhører du Fundamentals gruppen i minst 4 uker. Hvis du har deltatt aktivt på fundamentals-treninger i 4 uker, kan du etter disse ukene begynne å snuse på det som heter All Levels. Utøvere med lang erfaring har også tilgang til Fundamentals-treningene når de måtte ønske dette.

ALL LEVELS
All Levels er et nivå som er ment å passe for de som er nye (men kan grunnleggende), i tillegg til de som har mer erfaring. Her deler vi mattene med mennesker som har god erfaring, så vell som med de som har mindre erfaring. 

ADVANCED
Advanced er et nivå som er ment for de som har trent aktivt i ca. 6 måneder (ett semester) i den respektive kampsport. Her kommer coach til å ta høyde for at du kan mye av det som er grunnleggende. 

COMPETITION TEAM
Competition Team er det høyeste nivået av våre konkurransedyktige utøvere i de respektive kampsporter. For å delta på disse treningene må du har minimum 1 års erfaring, og du må igjennom en utvelgelsesprosess (tryout) for å få adgang til disse treningene. Utvelgelsesprosessen gjøres en gang i året, vanligvis i Januar/Februar. 

Hvilke kampsporter tilbyr Evolve Academy Trondheim?

Alle våre kampsport tilbud

Trenger jeg utstyr?

Utstyr for kampsport

Ut fra hvilke kampsport du vil legge fokus på, har vi som regel det du måtte trenge i vår egen utstyrsbutikk på Evolve Academy Trondheim. Vi selger også utstyrspakker til rabattert pris, som dekker alle kampsporter foruten BJJ GI. Vi selger kampsportutstyr fra www.evolvecombat.no

EvolveCombat.no har lager for kampsportutstyr i våre lokaler, så hvis det er noe vi mangler i butikken, kan man alltids kjøpe fra nettbutikken EvolveCombat.no, å få utstyret levert uten frakttillegg. 

Koster det mer å delta på flere kampsporter?

Koster det mer å delta på flere typer kampsport timer? 

I tilbudet «Kampsport & Gym» har man tilgang til absolutt alle kampsporter vi tilbyr på Evolve Academy Trondheim. Du har også tilgang til alle gruppetimer som er utenfor kampsport tilbudet, og du har til treningssentret hele dagen fra 06:00 til 23:00. 

Sparring

Når kan man delta på sparringstimer? 

Man vil i forskjellig tempo ofte finne lysten til å sparre (leke slåss) i forskjellige kampsporter. Noen ønsker ikke å delta på dette, mens andre kan nesten ikke vente. 

Vi har egne timer for sparring på Evolve Academy Trondheim. Ut fra hvilke sport du ønsker å sparre i, stilles det noen krav til hvor lenge du har studert og trent den respektive kampsport. 

BJJ Sparring: Minimum 1.mnd
Striking Sparring: Minimum 4.mnd (Boxing – Kickboxing – Muay Thai)
MMA Sparring: Minimum 6.mnd

Oversikt over abonnement

Abonnement & Priser Timeplan Introkurs | Reserver plass
 • Yoga
 • Gruppetimer
 • Nøkkelkort for Performance Treningssenter (Sal 3)
 • Nøkkelkort for Kampsport Sal (Sal 2) 
 • IR Badstue
 • Gratis parkering
Abonnement & Priser Timeplan
 • Tilgang til hovedsal (Sal 1) sammen med Coach
Priser & Coach'er