Forhåndspåmelding

Nytt MMA Semester for Nybegynnere | 7.Sept

Begrenset antall plasser!

Evolve Academy Trondheim har 2 store og luftige saler for kampsport. I tillegg til en sal for styrke og idretts spesifikk trening. Salene er romslige, men likevel har de også begrenset kapasitet. Derfor vil det være et begrenset antall som får plass på årets kurs for nybegynnere (50stk – i tillegg til noen avholdte plasser). 

Fri tilgang til Performance Gym 

For første gang vil alle våre kampsport medlemmer få fri tilgang til vårt performance gym / treningssenter. Dette kan brukes fra 06:00 til 23:00 hver dag, uten tillegg i prisen. Dette treningssentret er modellert etter verdens mest innovative treningssenter for kampsport, UFC Performance Institute.  

Om ønskelig kan du også melde deg inn på vårt Performance Gym nå med en gang med denne linken: https://www.evolveacademy.no/treningstilbud/priser-abonnement/

Frist på forhåndspåmelding – 15.August!

Forhåndspåmeldingen varer kun til 15.August. De som melder som opp, vil få til sendt en egen link hvor de kan klikke seg videre inn på er skjult tilbud. Linken er privat og skal ikke gis videre. Vi har allerede mottatt forhåndspåmeldinger, og disse legges til i en mailing liste til listen når 50. Disse 50 nye medlemmene får student pris (499,- i mnd), fri innmelding, i tillegg til å bli garantert plass på kommende semester.

Abonnementet og betalinger vil ikke tre i kraft før 7.September. 

I tillegg til 6 kampsporter og treningssenter har vi

  • IR-Badstue
  • Solarium
  • Butikk
  • Hårsalong
  • MMA Bur

Dette er en no brainer! Vi ses 7.September på Intro Kurs i MMA:
https://www.facebook.com/events/741596643318793/

Har du mer du lurer på ang det nye semestret som kommer, kontakt oss gjerne på vårt Kontakt Skjema. Så svarer vi i løpet av kort tid. Hvis det viser seg at det ikke er flere ledige plasser, så er det mulig å sette seg på en reserveliste. Mer om dette her: https://mailchi.mp/3577f6b859a2/reserveliste-hst-2020

Mvh
Alle oss i
Evolve Academy Trondheim 

Søk om forhåndspåmelding

NB! Det minnes om at forhåndspåmelding er bindende.