Vi kan hjelpe deg MED MER!

Nå målene dine med tettere oppfølging fra en av våre trenere

100% Optimalisering

Hva er 100% Optimalisering?

Du får ikke bare en kost og treningsplan, men en seriøs livsstilsendring satt sammen i en metode som optimaliserer ditt kunnskapsgrunnlag, kosthold, mindset, livsstil og trening, slik at du kan komme i ditt livs beste form!

Hva kan jeg forvente?

Samarbeidet innebærer tett 1-1 coaching, kursmateriale, ukesoppdrag, og tilgang på Jonas gjennom hele prosessen via individuelle samtaler, personlig coachingrom og chat.

App og en «No bullshit» tilnærming

Alt finnes enkelt tilgjengelig via en app på smarttelefonen din. Jonas gir deg all kunnskapen, hjelper deg med å strukturere en plan, og følger deg tett opp gjennom hele samarbeidet. Ingen ubrukelige vektnedgangsprodukter eller annet tull. Kun vanlig mat, kunnskap og en bevisst livsførsel.

Jonas Samane

PT & Ernæringsrådgiver: Jonas Samane

Treningsprogram

Styrke, Eksplosivitet eller sports spesifikk trening

Vi setter opp tilpassede programmer for både styrketrening, kondisjonstrening og sports spesifikk trening. Noen programmer vil ha tett oppfølging, noen vil kun ha oppfølging via epost, og noen vil ikke ha oppfølging. Man vil motta øvelsesguider og forklaring på treningsmetodikk på alle planer. 

Diett & Kosthold (Under Utvikling)

Matplaner for alle mål

Innenfor trening sies det at 70-80% av jobben gjøres på kjøkkenet. Vi har kostholdsveiledere som guider deg i hvordan å nå dine mål med kroppen. Enten det er å forbedre fordeling mellom muskler og fett, eller om det handler om å prestere bedre. 

Kostholdsplan // 4 Uker
2,999NOK

Matplan satt opp mot dine behov og mål. Tar høyde for allergier. 

Matplan - 4 Uker
Skreddersydd for din vekt
Ukentlig oppfølging
under utvikling