Evolve Fight Night 8

DEMPET BELYSNING MED SPOTLIGHTS

Vi transformerer Evolve Academy Trondheim, skaper en atmosfære med dempet belysning og spotlights som kaster sitt lys over buret. Utøverne gjør sitt inntog til sin egen inngangsmusikk og deltar i nøye planlagte treningskamper. En fotograf vil fange øyeblikkene fra alle kampene. Disse eventene går ned i historebøkerne både for utøver og publikum.
 
Påmelding

ERFARING

EFN arrangeres ved semesterets avslutning. Dette gir kampsportutøvere (med over 8 måneders erfaring) en mulighet til å prestere under lyset og med publikum i i salen. 

NB! Du må ha deltatt på sparringstimer for MMA eller respektiv kampsport du har meldt deg på.

INGEN VINNER

Viktig å merke seg er at det ikke vil bli utropt noen vinner under treningskampene i MMA. Fokuset er rettet mot utøvernes evne til å anvende lærte teknikker, og det er en unik mulighet til å vise frem og styrke ferdigheter teknisk, fysisk og psykologisk. 

UTØVER

Vi ønsker mange påmeldinger, og som et insentiv for flere påmeldiger kan du bruke påmeldingen som koster 99 NOK som billett på stevnet. Det betyr at hvis du ikke får kamp, så får du i det minste en billigere billett til stevnet. 

PUBLIKUM

Alle er invitert til å komme å se på, både familie og venner. Inngangsbillett vil koste 199 NOK. For de som kjøper billett på forhånd vil få rabatt og billetten vil da koste 149 NOK. Hvis du har kjøpt billett på forhånd med VIPPS viser du bare dette kjøpet ved inngangen. 
Kjøp Billett

FIGHTER

Event dato og frister

Arrangement Dato: Lørdag 16.Desember – Kl 18:00
 

Søknadsfrist

Fredag 1.Desember

 
 
Påmelding

Priser

Gå rett inn uten å betale

Arrangement Dato: Lørdag 16.Desember – Kl 18:00
 
Når du kjøper VIPPS billett vil navnet ditt stå på en av våre lister når du ankommer lokalet, og du kan gå rett inn uten å betale. 
 
  • Deltageravgift: 99 NOK
  • Early Bird Billett: 149 NOK
  • Kampdag Billett: 199 NOK

Bruk mobilden: Scan eller klikk på QR kode for billett. Du må skrive inn 149 NOK på betalingen.