Bestille Utstyrspakke

Du kan kjøpe utstyrspakken din i vår butikk, eller du kan bestille den på EvolveCombat.no og få den levert helt gratis med henting i resepsjonen. 

Kjøp utstyrspakke på evolvecombat.no

Vanlige spørmål

Hva burde jeg bestille?

Menn burde bestille hele pakken som finnes på nettsiden til EvolveCombat.no. Kvinner kan hoppe over susp. Som man trenger du da: Boksehansker, MMA hansker, Shin Guards, Tannbeskytter, Susp, og Boksebandasjer. Kvinner trenger det samme, men uten susp. 

Hva om det jeg bestilte ikke passer?

Hvis vi finner ut at det du bestilte ikke passer deg, så skifter vi bare til en størrelse som passer deg. Hvis vi skulle mangle det, vil vi skrive ut en kvittering som til deg, som gjør at du får utlevert når din størrelse ankommer. 

Inneholder pakken alt jeg trenger?

Pakken inneholder alt du trenger for kampsport som tilbys på Evolve Academy Trondheim. 

Hva er forskjellen på pakkene?

Forskjellen på utstyrspakkene er at den ene pakken er en økonomi pakke hvor utstyret er laget i PU Lær (Syntetisk lær) for å gjøre pakken billigere. Den andre pakken er laget i ekte lær. 

Holdbarheten er god i begge pakkene, men ekte lær vil naturligvis vare noe lenger. 

Trenger jeg susp hvis jeg er dame?

Susp’ene som vi har i butikken er laget for menn. Kvinner flest bruker ikke susp, men det finnes også susp for kvinner i diverse kampsportbutikker på nett. 

Jeg har utstyr fra før, hva gjør jeg?

Hvis du kommer fra en annen kampsport bakgrunn, og lurer på om du kan bruke noe av dette utstyret innenfor kampsportene som tilbys på Evolve Academy Trondheim, må du spørre en av instruktørene. 

Pakketilbudet vil utgå hvis du ønsker å kjøpe enkeltvis utstyr utenfor selve utstyrspakken.

Finnes det utstyrspakke for boksing eller andre kampsporter?

Vi har kun tilbud på utstyrspakke for de som ønsker utstyr som kan dekke alle kampsporter. Ønsker man f.eks å drive primært med boksing, kjøper man enkelt det man trenger til enhetspris.