Bestill Utstyrspakke

Du kan kjøpe utstyrspakken din i vår butikk, eller du kan bestille den på EvolveCombat.no og få den levert helt gratis med henting i resepsjonen. 

Kjøp utstyrspakke på evolvecombat.no

Vanlige spørmål

Menn burde bestille hele pakken som finnes på nettsiden til EvolveCombat.no. Kvinner kan hoppe over susp. Som man trenger du da: Boksehansker, MMA hansker, Shin Guards, Tannbeskytter, Susp, og Boksebandasjer. Kvinner trenger det samme, men uten susp. 

Hvis vi finner ut at det du bestilte ikke passer deg, så skifter vi bare til en størrelse som passer deg. Hvis vi skulle mangle det, vil vi skrive ut en kvittering som til deg, som gjør at du får utlevert når din størrelse ankommer. 

Pakken inneholder alt du trenger for kampsport som tilbys på Evolve Academy Trondheim. 

Forskjellen på utstyrspakkene er at den ene pakken er en økonomi pakke hvor utstyret er laget i PU Lær (Syntetisk lær) for å gjøre pakken billigere. Den andre pakken er laget i ekte lær. 

Holdbarheten er god i begge pakkene, men ekte lær vil naturligvis vare noe lenger. 

Susp’ene som vi har i butikken er laget for menn. Kvinner flest bruker ikke susp, men det finnes også susp for kvinner i diverse kampsportbutikker på nett. 

Hvis du kommer fra en annen kampsport bakgrunn, og lurer på om du kan bruke noe av dette utstyret innenfor kampsportene som tilbys på Evolve Academy Trondheim, må du spørre en av instruktørene. 

Pakketilbudet vil utgå hvis du ønsker å kjøpe enkeltvis utstyr utenfor selve utstyrspakken.

Vi har kun tilbud på utstyrspakke for de som ønsker utstyr som kan dekke alle kampsporter. Ønsker man f.eks å drive primært med boksing, kjøper man enkelt det man trenger til enhetspris.