Bestille MMA utstyrspakke

Vanlige spørmål

Hvis jeg bestiller pakke - Må jeg kjøpe den?

Bestillingen er ikke bindende. Hvilket betyr at du trenger ikke kjøpe den selv om pakken er bestilt. Men du har førsteretten på å kjøpe den i første treningsuke, når alle skal ha utstyr. Du slipper å vente i 2-4 uker til vi har fått inn utstyret ditt. 

Hva om det jeg bestilte ikke passer?

Hvis vi finner ut at det du bestilte ikke passer deg, så skifter vi bare til en størrelse som passer deg. Hvis vi skulle mangle det, vil vi skrive ut en kvittering som til deg, som gjør at du får utlevert når din størrelse ankommer. 

Inneholder pakken alt jeg trenger?

Ja, hvis vi ser bort fra GI (for BJJ), så inneholder pakken alt du trenger for alle kampsporter som vi tilbyr på Evolve Academy Trondheim. 

Hva er forskjellen på pakkene?

Forskjellen på utstyrspakkene er at den ene er en økonomi pakke hvor utstyret som er i lær er laget i PU Lær (Syntetisk lær) for å gjøre pakken billigere. Den andre pakken er laget i ekte lær. 

Holdbarheten er god i begge pakkene, men ekte lær vil naturligvis vare noe lenger. 

Trenger jeg susp hvis jeg er dame?

Susp’ene som vi har i butikken er laget for menn. Kvinner flest bruker ikke susp, men det finnes også susp for kvinner i diverse kampsportbutikker på nett. 

Jeg har utstyr fra før, hva gjør jeg?

Hvis du kommer fra en annen kampsport, og lurer på om du kan bruke noe av dette utstyret innenfor kampsportene som tilbys på Evolve Academy Trondheim, så må du spørre en av instruktørene. 

Pakketilbudet vil utgå hvis du ønsker å kjøpe enkeltvis utenfor selve utstyrspakken.

Finnes det utstyrspakke for boksing eller andre kampsporter?

Vi har kun tilbud på utstyrspakke for de som ønsker utstyr som kan dekke alle kampsporter. Ønsker man f.eks å drive primært med boksing, kjøper man enkelt det man trenger til enhetspris.

Unity pakken er det rimeligste alternativet. Denne pakken inneholder utstyr som hvor hansker og shin guards er laget i PU lær. Duality pakken er kvalitetspakken hvor hansker og shinguards er laget i ekte lær. Pakkene er delt opp i pris for damer, etterfulgt av pris for herrer.
For alle menn og damer over 70kg, kreves det (for sparring) 16 oz. Derfor anbefaler vi 16 oz til dem over 70kg. Er du under 70kg, kan du velge 14 oz. Og er du under 65kg, kan du velge 12 oz.
Ut fra din håndstørrelse, velg det alternativet du anser som best. Vi bytter om det ikke skulle passe.
Ut fra din legg størrelse, velg det alternativet du anser som best. Vi bytter om det ikke skulle passe.